Alexei Lungu se retrage din funcția de viceprimar al Orheiului pentru a se dedica în totalitate activității de lider al Partidului “ȘANSĂ”

Alexei Lungu a anunțat că se retrage din funcția de viceprimar al Orheiului pentru a se dedica în întregime activității de lider al partidului “ȘANSĂ”. Într-un mesaj adresat locuitorilor, el a subliniat importanța proiectelor realizate în timpul mandatului său și a exprimat recunoștință pentru sprijinul comunității. Lungu a promis să rămână implicat în viața orașului și să continue să susțină progresul regiunii și al întregii țări.

”Ieri mi-am încheiat activitatea în calitate de viceprimar al orașului Orhei. În această perioadă, noi am reușit să depășim provocări dificile, iar eu sunt recunoscător fiecăruia dintre voi pentru susținere și încredere.

Munca în Primărie a fost extrem de importantă și productivă pentru mine. Împreună cu echipa lui Ilan Șor, am implementat numeroase proiecte care au scopul de a îmbunătăți viața în Orhei. Sunt mândru de această colaborare în proiectele de amenajare a orașului, modernizare a infrastructurii și în diverse inițiative sociale.

Acum intenționez să mă concentrez în totalitate pe activitatea de lider al partidului “ȘANSĂ”. Avem mult de lucru înainte, și sunt convins că, prin eforturi comune, vom reuși să obținem și mai multe succese în dezvoltarea regiunii noastre și a întregii țări.

Vreau să îmi exprim recunoștința primăriei și tuturor locuitorilor din Orhei! Am avut norocul să vă cunosc pe mulți dintre voi, să aud poveștile voastre de viață și să împărtășesc bucuriile și tristețile voastre.

Sufletul și inima mea rămân alături de oamenii mei din Orhei. Voi fi întotdeauna disponibil să ajut, dacă este nevoie. Ne așteaptă noi provocări și oportunități, iar eu sunt hotărât să lucrez pentru binele Orheiului și al întregii Moldove!”, a declarat Lungu.

Total
0
Shares
Total
0
Share