Externe

Alexei Navalnîi a distribuit prima poză după ce a fost otrăvit cu Novichok de regimul condus de Putin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Politicianul de opoziție rus Alexei Navalnîi a postat marți un mesaj și o fotografie pe Instagram pentru prima oară de la otrăvirea sa la sfârșitul lunii august, anunțând că a putut să respire pe cont propriu pentru o zi întreagă, anunță AFP.

„Salut, Navalnîi aici. Mi-e dor de voi. Deocamdată de abia pot face ceva dar ieri (luni) am putut respira pe cont propriu toată ziua. În general sunt eu însumi. Nu am folosit niciun ajutor exterior, nici măcar valva simplă din gât. Mi-a plăcut foarte mult. Un proces uluitor și subestimat de mulți. Recomand”, a scris Navalnîi pe Instagram alături de fotografia în care apare cu soția sa.

Charité, spitalul berlinez în care a fost internat politicianul de opoziție după aducerea sa în Germania, anunțase luni că starea de sănătate a lui Navalnîi, otrăvit cu Noviciok, continuă să se amelioreze iar opozantul rus poate să se ridice din patul său pentru perioade scurte de timp.

VIDEO // Un nou incendiu în Beirut, la doar 5 zile de la ultimul. O clădire aproape de a fi terminată a fost cuprinsă de flăcări

loading...

Comments are closed.