Politic

Alexei Tulbure îl contraatacă pe Țâcu: „Acest om răspândește în jurul său numai ură și dezbinare”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul deputat din partea PCRM și reprezentant al Republicii Moldova la Adunarea Generală ONU și Consiliul Europei, Alexei Tulbure, care actualmente este un aprig susținător al mișcării protestatare conduse de Andrei Năstase și Maia Sandu, a venit cu o reacție de răspuns la criticile aduse acestuia de către istoricul Octavian Țâcu, care pe lângă toate mai e și coleg de proteste cu Tulbure.

Alexei Tulbure, învinuit de moldovenism de către Țâcu, a declarat că acest „istoric suficient de recunoscut pe plan mondial”, deși a decis să se alăture mișcării protestatare, de fapt doar răspândește ură și dezbinare peste tot. „În opinia lui Țâcu, toți din jur sunt răi, cu schelete în dulapuri, unii chiar îi put. Numai „luptătorul” nostru pur și simplu a „comis greșeli” prin PL, prin PPE, prin presa mafiotă. E frustrat rău – atacă o mulțime de oameni fără nici un motiv.” scrie Tulbure pe facebook.

În opinia fostului ambasador, Octavian Țâcu promovează idei antidemocratice, antieuropene și dezbinatoare, chiar dacă acesta crede altfel. Tulbure își pune întrebarea, dacă se ajunge la certuri printre liderii de opinie, cum este posibil de unit împotriva regimului forțele antioligarhice.

Amintim că Octavian Țâcu, într-un interviu pentru Cotidianul  a acuzat pe Alexei Tulbure, Andrei Popov, Vlad Kulminschi și Marc Tcaciuc că aceștia promovează idei moldoveniste care se aseamănă cu propaganda sovietică.

loading...

Comments are closed.