Alte știri

Alte 165 persoane au fost externate. În total, 19 465 persoane au fost tratate de virus

Pinterest LinkedIn Tumblr

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 27660 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1610 în Transnistria.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În ultimele 24 ore, în cadrul Centrului COVID-19, au fost internate 75 persoane cu suspecție la infecție.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 442 stare gravă (dintre care 31 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1176- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

La ora actuală, în tratament activ la domiciliu se află în continuare 3062 pacienți cu forme ușoare de COVID–19, iar 7273 persoane au finalizat cu vindecare tratamentul la domiciliu, fiind monitorizate în continuare de către medicul de familie.

Alte 165 persoane au fost tratate și externate. În total, 19465 persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 846: Femeie de 75 ani, din raionul Comrat. Internată la data de 6 august, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 847: Femeie de 57 ani, din Ștefan-Vodă. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 848: Bărbat de 62 ani, din raionul Criuleni. Internat la data de 23 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterial, cardiopatie mixtă, leucemie cronică limfocitară.

Cu profund regret, MSMPS informează despre decesul dnei Elena Mangîr, în vârstă de 58 ani, cauzat de complicațiile pneumoniei virale, cauzate de infecția COVID-19. Aceasta a fost transferată la data de 6 august, de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la Spitalul Clinic Municipal “Sf. Treime”. Pe data de 04.08 și pe data de 07.08 este testată negativ la COVID-19. Dna Elena Mangîr a activat în calitate de felcer, PAMU Cărpineni în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Hîncești. Sistemul medical a pierdut un lucrător profesionist și devotat meseriei nobile. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace.

loading...

Comments are closed.