Social

Alte 284 de cazuri de infecție cu coronavirus și cinci decese

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alte 284 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 12 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 2 sunt de import (Federația Rusă). Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 19 208 cazuri, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Azi au fost efectuate 1743 de teste, dintre care primar – 1149.

13 dintre cei diagnosticați azi cu coronavirus sunt lucrători medicali: medici – 6, asistenți medicali – 7.

Până la ziua de azi, 12 456 persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 636: Ministerul Sănătății anunță decesul dnei Tatiana Iurlova, de 57 ani, care activa în calitate de soră-gospodină, în cadrul secției consultative a Spitalului Raional Briceni. Aceasta a fost internată la data de 28 iunie, la Spitalul Clinic Republican.

Deces 637: Femeie de 64 ani, din raionul Ocnița. Internată la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: urolitiază, pionefroză, insuficiență poliorganică.

Deces 638: Femeie de 58 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 30 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: bronșită cronică obstructivă, hepatită virală cronică C, boală renală cronică.

Deces 639: Femeie de 63 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, insuficiență renală cronică, trombocitopenie secundară.

Deces 640: Bărbat de 65 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, agranulocitoza, boală renală tubulo-interstițială.

Citește și: Un primar din nordul țării a decedat din cauza COVID-19. Medicii au luptat două luni pentru a-i salva viața

loading...

Comments are closed.