Alte știri

Alte 5 persoane implicate în sustragerea banilor de pe cardurile bancare, reținute. Unul dintre suspecți deține o funcție de conducere în unul din penitenciarele din țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alte cinci persoane ce fac parte din grupul infracțional specializat în sustragerea mijloacelor de pe cardurile bancare au fost reținute de către angajații Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu Procuratura mun. Chișinău oficiul principal, cu suportul angajaților BPDS ,,Fulger” al IGP,  în urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală.

Suspecții au vârstele cuprinse între 24 și 42 de ani, iar unul dintre aceștia s-a dovedit a fi cu funcție de conducere în unul din penitenciarele din Republica Moldova.

Polițiștii, de comun cu procurorii, au efectuat 13 percheziții autorizate în mun. Chișinău cât și în Penitenciarul unde activa unul din suspecți. Astfel, în urma pechezițiilor efectuate la domiciliile, locurile de muncă și în automobilele lor, au fost depistate și ridicate mijloace bănești în sumă de 1 300 000 lei, totodată fiind ridicate conform procedurii cinci automobile ce aparțin acestora.

Conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de până la 8 ani.

În privința lor fiind aplicată măsura preventivă de arest pe un termen de 30 de zile.

Procurorii și Polițiștii continuă acțiunile de urmărire penală și măsurile speciale de investigație pentru documentarea, stabilirea și tragerea la răspundere a tuturor celor implicați în activitatea criminală.

loading...

Comments are closed.