Alte două persoane reținute în cazul dublului omor de la Hiliuți

Alte două persoane au fost reținute în cazul dublului omor din satul Hiliuți din raionul Fălești, comis la începutul lunii noiembrie. Este vorba despre doi tineri, de 18 și, respectiv, 20 de ani, ambii domiciliați în orașul Sângerei, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, cei doi tineri au fost reținuți ca urmare a măsurilor speciale de investigații și a acțiunilor de urmărire penală efectuate de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu cei ai Inspectoratului de Poliție Fălești și sub conducerea Procuraturii Fălești.

Corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și, respectiv, 26 de ani, au fost depistate pe 4 decembrie în fășia forestieră din sectorul de vile amplasat în extravilanul satului Hiliuți din raionul Fălești. Victimele au fost ademenite pentru o revanșă la un joc de cărți care a avut loc cu o săptămână mai devreme și în care se presupune că prin trișare au câștigat 3000 de euro. Dar jocul nu a avut loc, fiind doar un pretext. La scurt timp, au fost reținuți patru suspecți – doi din raionul Sângerei, iar alți doi – din satul Hiliuți. Printre ei sunt și doi sportivi de performanță, unul din care este maestru în sport la lupte libere.

Total
0
Shares
Total
0
Share