Social

Alți cinci cetățeni străini au încălcat frontiera de stat, prin trecerea clandestină din Ucraina în R. Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alți cinci cetățeni străini au încălcat frontiera de stat, prin trecerea clandestină din Ucraina în R. Moldova. Persoanele au fost depistate astăzi, 14 februarie 2023, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Valea Perjei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În primul caz, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un taxi, în care erau transportați trei cetățeni ai Ucrainei. În discuții cu străinii s-a aflat că au ajuns ilegal în R. Moldova, ulterior ar fi solicitat serviciile unui taximetrist pentru a-i transporta în apropierea frontierei cu România.

Prin ocolirea punctului de trecere a frontierei Ceadîr Lunga – Novîe Troianî, au ajuns în R. Moldova alți doi bărbați ucraineni. Aceștia au fost observați în timp ce traversau ilegal frontiera de stat și înaintau spre interiorul țării. O perioadă, acțiunile străinilor au fost monitorizate după care s-a intervenit operativ în regiune.

În ambele incidente, persoanele au solicitat azil pe teritoriul R. Moldova.

În fapt, polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD în continuare întreprind un șir de măsuri în scopul prevenirii și combaterii migrației ilegale.

loading...

Comments are closed.