“Am găsit cuști, nu vrei să vezi așa ceva”. Autoritățile au descoperit o mamă moartă în casa din SUA și pe fetițele ei într-o pădure

Scenariu de-a dreptul șocant în SUA. O mamă a fost găsită fără viață în casa ei din Louisiana. Cele două fiice ale sale au fost descoperite câteva ore mai târziu într-o pădure din Mississippi. Una dintre ele era moartă însă, scrie Observatornews.ro

Fostul iubit al lui Callie Brunett, Daniel Callihan, tot din Louisiana, a fost arestat în Jackson, Mississippi, după descoperirile șocante. Jalie Brunett, în vârstă de 6 ani, a fost găsită în viață în interiorul unei mașini, într-o zonă împădurită din Jackson, joi, iar cadavrul surorii ei mai mici, Erin, a fost găsit la doar câțiva metri distanță. În timpul investigației, polițiștii au descoperit mai multe cuști pentru animale în pădurea în care au fost găsite fetele.

Crimă șocantă, familie destrămată

”A încercat să scape de copii ducându-i în această zonă împădurită. E o situație oribilă, oribil de tragică, care a fost comisă prin acțiunile unui laș. Pe baza locului crimei, a ceea ce arată, acesta poate fi locul în care s-a făcut un anumit trafic de persoane. Am găsit cuști, cuști pentru animale mici. Nu vrei să vezi asta ca șef de poliție. Nu vrei să vezi asta ca tată… Un laș a luat acest copil de lângă familie”, a declarat poliția.

Callie, mama fetelor, era dată dispărută de mai bine de 24 de ore, înainte de a fi găsită ”ucisă cu brutalitate” în dormitorul casei.

Tatăl celor două fetițe a dat alarma, după ce nu a mai reușit să ia legătura cu copilele și nici cu mama lor.

Total
0
Shares
Total
0
Share