Alte știri

Ambasadorii străini se implică în formarea listei electorale a PAS, susține Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unii ambasadori străini, acreditați în Republica Moldova, se implică la formarea listelor PAS pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat la postul de televiziune Primul în Moldova. Dodon a explicat că aceste informații le-a primit de la cetățenii din teritoriu, scrie primul.md

„Unii ambasadori fac listele candidaților la funcția de deputat din partea partidului Maiei Sandu. Fiecare candidat ei îl verifică și când apare un conflict în organizațiile teritoriale, de exemplu la Strășeni a fost un caz, un ambasador s-a dus în teritoriu, pentru a-i calma”, a declarat Dodon.

Amintim că în ultima perioadă sunt apar tot mai multe probe că Președinția condusă de Maia Sandu (PAS) și Guvernul sunt sub influența forțelor străine. Astfel, Președinția furnizează secrete de stat fundației germane KAS, iar un reprezentat al acestei organizații obscure a fost numit șeful biroului premierului interimar Aureliu Ciocoi.

Totodată, un deputat din România a spus ieri ca europarlamentarul Mureșan a venit în Republica Moldova pentru a fost campanie PAS-lui.

În context, Dodon a menționat și faptul că Moldova va pierde suveranitatea și independența dacă pretinsele forțe pro-europene vor ajunge la putere în țara noastră.

Amintim că Igor Dodon este în fruntea listei Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, entitatea politică fiind cu numărul 6 în buletinul de vor.

loading...

Comments are closed.