Ambasadorul României a vizitat-o pe Cristina Gherasimov, noul ministru al Integrării Europene

Cristian-Leon Țurcanu, Ambasadorul României, astăzi a vizitat-o pe Ceistina Gerasimov, noul ministru al Integrării Europene al Republicii Moldova, investită chiar la începutul acestei zile.

“O plăcere deosebită să o felicit azi pe Cristina Gherasimov pentru preluarea mandatului de viceprim-ministru pentru integrare europeană a Republicii Moldova. În cadrul discuției, am trecut în revistă cooperarea bilaterală în domeniul afacerilor europene dintre București și Chișinău, precum și asistența acordată deja de România în acest domeniu. Am asigurat-o pe viceprim-ministrul Gherasimov de continuarea sprijinului nostru în toate domeniile unde este necesar. Integrarea europeană a Republicii Moldova este un obiectiv prioritar, care necesită eforturi susținute și consecvente. Rămânem alături de conducerea pro-europeană de la Chișinău pe calea reformelor și modernizării Republicii Moldova”, a declarat oficialul.

Amintim că Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost divizat. Astfel, la Afaceri Externe a fost numit Mihai Popșoi, iar Gherasimov a fost numită, astăzi, în funcția de ministru al Integrării Europene, ei ocupând fotoliul lui Nicu Popescu.

Total
0
Shares
Total
0
Share