Politic

Ambasadorul Turciei și-a încheiat misiunea diplomatică în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a desfășurat o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul Turciei la Chișinău, Gürol Sökmensüer, cu prilejul încheierii misiunii sale diplomatice în Republica Moldova.

Vicepremierul moldovean a mulțumit diplomatului turc pentru contribuția personală adusă la dezvoltarea relației bilaterale. Moldova și Turcia au relații politico-diplomatice bune și un dialog intens în cadrul organizațiilor regionale și internaționale.

„Ne-am referit și la intensificarea schimburilor comerciale și a investițiilor turce în economia țării noastre. Ne dorim împreună cu partenerii din Turcia să extindem cooperarea noastră în sfera diplomației economice, ocazie cu care prin concursul ambasadelor țărilor noastre susținem programele care vizează creșterea volumului de comerț între țările noastre” – a spus Nicu Popescu, șeful diplomației Republicii Moldova.

La finalul întrevederii, ministrul Nicu Popescu a transmis ambasadorului Gürol Sökmensüer urări de succes în activitatea diplomatică ulterioară.

loading...

Comments are closed.