Ambasadorul UE l-a felicitat pe procurorul general pentru preluarea mandatului

La 07 iunie 2024, procurorul general, Ion Munteanu, a avut o întrevedere cu Ambasadorului Uniunii Europene în Republica Moldova, Excelența Sa, Jānis Mažeiks, cu prilejul investirii în funcție.

În cadrul întrevederii, Excelența Sa, Ambasadorul Uniunii Europene, l-a felicitat pe noul procuror general pentru preluarea mandatului și a exprimat sprijinul continuu al Uniunii Europene pentru eforturile de reformare și fortificare a sistemului Procuraturii Republicii Moldova.

Discuțiile s-au axat pe prioritățile strategice ale Procuraturii Generale, inclusiv intensificarea eforturilor de combatere a corupției la toate nivelurile, asigurarea transparenței și responsabilității în activitatea procurorilor, precum și pe importanța cooperării internaționale pentru a atinge aceste obiective.

Procurorul general, Ion Munteanu, a mulțumit pentru vizită și pentru susținerea constantă, acordată de Uniunea Europeană. Acesta a reafirmat angajamentul de a implementa reforme în cadrul Procuraturii, în conformitate cu standardele internaționale și cu așteptările cetățenilor Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share