Alte știri

Ana Munteanu a dat iar lovitura cu Smiley! Va juca în primul musical de Broadway produs în România

Pinterest LinkedIn Tumblr

Anul trecut primea trofeul de la “Vocea României” şi marele premiu de 100.000 de euro, iar acum se pregăteşte să se afirme în faţa a 4.000 de spectatori, la Sala Palatului. Pe 24 mai, Ana Munteanu o joacă pe Sophie în versiunea autohtonă a musical-ului “Mamma Mia”, urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de ţări. Cel care i-a dat din nou avânt a fost însuşi Smiley, fostul ei antrenor.

Vă întrebaţi ce mai face frumuşica Ana Munteanu (17 ani), tânăra din Chişinău care anul trecut a câştigat “Vocea României” la PRO TV? Nu s-a lăsat de muzică, ba din contră, a dat o lovitură spectaculoasă în carieră, scrie presa de la București.

Ana a fost aleasă să joace rolul Sophiei în „Mamma Mia!”, primul musical de Broadway produs 100% independent, în România. Producţia originală a fost lansată în 1999, la Londra, apoi în SUA, devenind al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway şi al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentaţii.

În România, responsabili şi coordonatori sunt Andrei Boncea (producător WonderTheatre), soţul Loredanei Groza, şi Sorin Enache (producătorul Atelier Promotion). Marea lansare va avea loc pe 24 mai, la Sala Palatului, iar organizatorii vor să ajungă în toate oraşele din România, pe parcursul a doi ani. Cum a reuşit Ana Munteanu să joace rolul vieţii ei? Tot datorită lui Smiley, care i-a rămas prieten şi mentor după ce a ajutat-o să câştige “Vocea României”.

„Am participat la casting chiar la îndemnul lui Smiley şi, în prima zi, am cântat piesa «Thank you for the music», de la ABBA, cu foarte mari emoţii. Am rămas impresionată de diversitatea probelor, dar şi de numărul foarte mare de candidate. Este un proiect grandios şi mă bucur enorm că fac parte din el! Am şansa să lucrez cu oameni foarte mari din mediul artistic românesc şi învăţ foarte multe lucruri la repetiţii, în fiecare zi”, a spus Ana Munteanu.

loading...

Comments are closed.