Social

Andrei Bolocan s-a făcut de râs la iUmor. A luat doua dislike-uri!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Videobloggerul și stand-uperul Andrei Bolocan, producătorul Emisiunii Lumina a mers la iUmor ca să arate celor de peste Prut că știe să-i facă pe oameni să râdă. Însă prestația sa nu i-a impresionat pe jurați. În cele din urmă Cheloo și Bendeac i-au dat dislike-uri.

La început, jurații au prins ideea piesei și râdeau. La un moment dat, însă, Mihai Bendeac și-a făcut și cruce, rugându-l, mai în glumă, mai în serios, să se oprească.

Delia a specificat că i-a plăcut piesa și că este, de fapt, „o piesă intergalatică și va avea multe accesări”, în timp ce Cheloo a menționat că acest „penis-vagin” este lipsit se conținut. Într-un final, doar Delia i-a apreciat umorul.

Mai jos puteți asculta piesa „Mulțumesc pentru fiica mea”, interpretată de Andrei Bolocan la show-ul românesc de umor.

Interpretarea lui Andrei Bolocan a stârnit nemulțumiri prin rândul internauților. Majoritatea din ei criticându-l spunând că prin această prestație a făcut de râs Republica Moldova. „Am prins ideea, Bolocan a fost trimis de Dodon la iUmor, la fel cum Johy Davis a fost trimis la X Factor, i-a trimis ca să ne facă țara de râs, ca românii să nu mai dorească Unire” scrie un internaut.

„Am trăit să o văd şi pe asta. Cât de prost trebuie să fii să ieşi cu aşa ceva în faţa oamenilor?”, „nu a avut nici o picătură de haz”, „Ăsta face de râs Republica Moldova”, „Delia e o c*rva proasta, cum frate sa iti placa mizeria asta si sa zici „da eu sunt singura care are simtul umorului?”, „Nu prea privesc tv-ul. Dacă îmi poate spune cinev, partea asta a fost difuzată la tv? Mă gândesc la momentul în care cei mici au văzut acest moment si si-au intrebat parintii care e treaba cu penis+vagin+copil”, „Prea multi prosti vin la iUmor…si Deliei ii plac prea mult prostii…incepe sa imi fie sila de emisiunea asta”. Acestea sunt doar unele din comentariile critice adresate lui Andrei Bolocan de către internauții moldoveni.

Cheloo, unul din jurații de la show-ul iUmor a bătut ultima țintă în sicriul carierei lui Bolocan la iUmor: „Mă bucur că colegul meu Mihai Bendeac a fost destul de lucid în acel moment de grea cumpănă și m-a ajutat să măturăm acest concurent care nu promitea foarte multe”, a  zis Cheloo.

Un alt membru al juriului, Mihai Bendeac a declarat că a râs din cauza că Andrei Bolocan i s-a părut prea imbecil, nu glumele sale i-au provocat zâmbetul.

Reamintim că cu puțin timp în urmă, la un alt show românesc, Johy Davis la fel a avut o prestație dezastruoasă, participând la X Factor, a reușit mai mult să veselească jurații decât să îi impresioneze cu vocea sa. Ca și Andrei Bolocan, nu a reușit să treacă mai departe.

Mai jos vă prezentăm imagini cu criticile din partea internauților, dar și mult-așteptata prestație a vloggerului Andrei Bolocan.

 

 

loading...

Write A Comment