Politic

Andrei Năstase consideră că referendumul privind demiterea primarului general Dorin Chirtoacă este un exerciţiu propagandistic şi geopolitic

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dosarele penale pe numele lui Dorin Chirtoacă puteau fi deschise de acum 5-6 ani, dar au fost deschise acum, a menţionat Năstase, dorindu-i acestuia să aibă parte de un proces echitabil, transparent în care politicul să nu intervină.

Tribuna.md mai informează că preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, consideră că referendumul din 19 noiembrie privind demiterea primarului general Dorin Chirtoacă este un exerciţiu propagandistic şi geopolitic.

„De fapt este un circ tot ce se întâmplă în spaţiul public moldovenesc, este o înţelegere dintre Plahotniuc şi Dodon, iar Platforma DA la asemenea jocuri preferă să nu participe”, a menţionat Năstase, adăugând că momentan ar trebui să se aştepte un verdict al Comisiei Electorale Centrale care încă nu s-a pronunţat.

„Dorin Chirtoacă, din păcate a fost depăşit de necesităţile unei capitale moderne, europene, dar asemenea subiecte trebuie tratate cu destulă seriozitate şi responsabilitate. Trebuie văzut cine şi cui pavează drumul prin acest referendum”, a declarat sceptic liderul Platformei DA, în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.

loading...

Write A Comment