Andrei Năstase contestă desemnarea lui Dumitru Alaiba în fruntea Ministerului Economiei

Andrei Năstase, președintele de onoare al Platformei DA:

S-au văzut cu toții noaptea ca să stabilească modul în care pot detensiona situația. A ieșit cum a ieșit. O mărgea prăpădită…

Știți proverbul cu armata de lei condusă de o ovină sau armata de oi condusă de un leu. În care din aceste două situații se găsește astăzi statul Republica Moldova? Cine pe cine conduce? Eu, încă, nu am găsit răspunsul la această dilemă. Îmi este sincer teamă de varianta în care oamenii, adunați spontan în mulțimi aproape imposibil de controlat, să-și verse cu violență suferința. Sincer, mie îmi este foarte teama de acest scenariu. Facturile mari și foarte mari încă nu au venit. Situatia este aproape exploziva…au apărut și aceste conversații care demonstrează gradul de corupție care macină puterea.

Puneți lângă corupția lor, speranța oamenilor care i-au votat ATUNCI, sărăcia și problemele reale ale societății DE ACUM. Și veți face rost aproape instantaneu de un cocktail distrugător.

Ceream cu toții soluții serioase pentru dezamorsarea situației. Rugăm populația să mai așteptăm un pic, să-i lăsăm să facă ordine în actul guvernamental. Aceasta era și este singura mea preocupare publică. Am încercat și încerc, prin abordarile mele publice, să fac rost de timp. Dar nu pentru analfabeții funcționali si incompetenții de la PAS, ci pentru oamenii țării mele.

P.S.: Când mințea Alaiba, noul ministru al economiei? Atunci, când își “rupea” sufletul pentru poporul amărât sau acum, când fix în galoși îl durea de cei pe care i-au păcălit ca să-i voteze?

Total
0
Shares
Total
0
Share