Politică

Andrei Năstase declară război trollilor lui Alaiba: ”Vă blochez pe toți! O să ne ocupăm de trolli, șobolani și de gândaci!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Platformei DA a declarat război trollilor care îl atacă pe pagina sa personală. Acesta spune că toți care vor scrie injurii la adresa sa vor fi blocați. Totuși, el nu a spus nimic despre trollii din subsolul partidului său, care sunt coordonați de o persoană influentă din partid, iar principalul troll este unul Andrei din Tiraspol.

Supărat că este atacat după ce a decis să-și restabilească încrederea în partidul său, Năstase spune că se va ocupa de trolli, șobolani și de gândaci. La fel, el a acuzat unele redacții din presa de la Chișinău că fabrică fake news, iar unele sondaje în care este vizat ar fi fabricate în laboratoarele din străinătate și de serviciile secrete străine.

Ce ține de relația PPDA-PAS, liderul PPDA afirmă că ruptura Blocului ACUM nu-i aparține, iar la această întrebare trebuie să răspundă cei din partidul Maiei Sandu.

Amintim că în mediul online au apărut mai multe informații, precum că PAS are o armată de trolli, toți fiind coordonați de către Dumitru Alaiba. După cum ne-au comunicat unele surse, anume Alaiba este primul care a introdus în țară această activitate, având un schimb de experiență peste hotarele țării, iar prima fabrică de trolli a fost în podul sediului PLDM de pe strada București din capitală.

loading...

Comments are closed.