Politic

Andrei Năstase, extrem de nervos în fața presei! I-a reproșat vicepreședintelui PAS „să nu-i facă agenda”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PPDA dar și Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, s-a arătat deranjat de faptul că vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi, a declarat că dânsul va fi candidatul Blocului „ACUM” la funcția de primar al municipiului Chișinău.

Întrebat dacă e adevărat ce a spus ieri Popșoi în cadrul unei emisiuni, liderul PPDA a răspuns nervos: „Domnul Popșoi nu poate să-mi facă mie și nimănui din Platforma „DA” agenda”.

Jurnaliștii prezenți astăzi la Guvern au insistat să afle dacă totuși va candida la Primăria Capitalei. „Am mai răspuns la această întrebare…”. Imediat, un reprezentant al presei a cerut să primească un răspuns clar: Da sau Nu. În acel moment, Andrei Năstase s-a oprit din mers și l-a fixat pe jurnalistul cu privirea: „Domnul…hai că nu suntem la interogatoriu… Da sau nu, de parcă am fi…”.

Ulterior, pe un ton mai calm, Andrei Năstase a precizat că, deocamdată, ar fi primar ales al Chișinăului. „Este în procedură juridică dosarul la CEDO și în instanțele moldovenești. Nu cred că va dura mult până vom avea un verdict. Nu a rămas mult până veți afla dacă candidez”, a conchis politicianul.

Și premierul Maia Sandu a declarat că Blocul „ACUM” nu a luat o decizie vizavi de candidatul comun la Primăria Chișinău, afirmând că Mihai Popșoi și-a exprimat o „opinie personală”. 

loading...

Comments are closed.