Andrei Năstase: Frumoasa poveste a Platformei DA s-a terminat

Frumoasa poveste a Platformei DA s-a terminat, iar eroarea istorica a tânărului președinte al Platformei DA riscă să ducă la dispariția partidului, a declarat Andrei Năstase, președintele fondator al Platformei DA.

”Delictul de opinie este sancționat astăzi în Platforma DA cu retragerea sprijinului politic, sfidându-se legea, statutul partidului, bunul simț. Din acest moment, în care demnitatea, dreptatea și identitatea Platformei DA în general nu mai încap în partid de politică tradițională, din punct de vedere istoric vorbind, partidul Platforma DA riscă să dispară din viața publică și politică a Republicii Moldova. Sute de mii de oameni, alături de care rămânem ca stare de spirit, au făcut acest partid în stradă, o mână de inconștienți, adunați în jurul unei false speranțe pentru Platforma DA, l-au dărâmat în câteva luni.

Eroarea istorica a tânărului președinte al Platformei DA riscă să ducă la dispariția partidului! Sper să nu constatăm cu toții acest lucru în noiembrie 2023!
Până aici!

Frumoasa poveste a Platformei DA s-a terminat, din păcate, deoarece victoriile noastre răsunătoare au deranjat și din acel moment toate tunurile incompetenților – interne și externe – au fost puse pe oamenii cinstiți și curajoși ai Platformei, care contează cu adevărat! Azi la televiziunile guvernării, la televiziunea publică au acces cei aflați în poziția de ghiocei, opoziția docilă, controlată.

Iată, dacă managementului Platformei DA și noului președinte în munca lor pentru creșterea scorului partidului, le împiedicăm noi, cei de la municipiu, trecuți prin cele două campanii din 2018 și 2019, acum au ocazia să demonstreze performanță, să desemneze un candidat puternic pentru Primăria Chișinău, pot forma o echipă de campanie așa cum își doresc, pot realiza un proiect articulat pentru Chișinău și pot demonstra cât de buni sunt ei și cât de răi noi. Astfel, ajunși în CMC veți avea posibilitatea să nu votați nimic, dar absolut nimic în Consiliul Municipal, să faceți zgomot ca și o mână de impostori ai guvernării, să închideți după gratii economia orașului, să contribuiți la închiderea a zeci de afaceri și de zeci de mii de locuri de muncă, să-i alungați pe oameni din țară pentru a supraviețui. Dar până acolo mai e departe. Până atunci noi vom continua să facem dreptate atât cât putem.

Orice alt comentariu pe aceasta temă este inutil. În fapt, asistați la o bătălie năucitoare a guvernării aflate în declin pentru fotoliul de primar al Chișinăului, iar lipsa unui candidat docil, comod și cu ceva șanse în fața actualului primar, un hoț politic crescut ca pe drojdii de PAS, îi scoate din minți și pe ei, și pe finanțatorii lor.

Vă dorim succes și sperăm că nu veți decide să susțineți un candidat de avarie al PAS pentru Primăria Chișinău. Rușine mai mare decât asta nu ar exista pe suprafața acestui Pământ. Iar această rușine ar fi, în actualul context, cea mai elocventă dovadă a prostituției politice care se practică astăzi, aici, pe Bâc.

Dar, în politică, așa cum o percep cei care astăzi conduc Republica Moldova, PAS și actualul management al Platformei DA, totul este posibil și totul este acceptat dacă servesc intereselor meschine și de grup, nu-i așa, domnilor consilieri și finanțatori din exterior, cei care ați pus generos umărul la demolarea Platformei?”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că Andrei Năstase și alți consilieri municipali ai PPDA au anunțat că părăsesc această formațiune. Anunțul a fost făcut după ce Dinu Plîngău a anunțat că partidul pe care îl conduce a retras susținerea politică pentru aceasta persoane, după ce au fost votate anumite PUZ-uri în cadrul CMC.

Total
0
Shares
Total
0
Share