Andrei Năstase îl amenință cu judecata pe Dinu Plîngău

 

Fondatorul Platformei DA, Andrei Năstase, îl amenință cu judecata pe actualul președinte al Platformei DA, Dinu Plîngău și îi cere despăgubiri, pe care ulterior le va dona unor instituții preșcolare. De asemenea, acesta și-a anunțat demisia din Platdorma DA împreună cu mai mulți membri ai fracțiunii DA din Consiliul Municipal Chișinău, scrie actualitate.md

”Îl acționăm în judecată pe președintele Platforma DA pentru recidiva în comunicarea publică și acuzațiile repetate în adresa mea și a colegilor mei privind lipsa de integritate, de corupție și de servirea unor grupuri de interese. Impunitatea nu mai trebuie să existe în această țară, iar cei care acuză și calomniază fără dovezi trebuie să răspundă. Vom cere despăgubiri, iar atunci când le vom obține le vom transmite grădinițelor și creșelor din suburbiile mun. Chișinău”, a declarat Năstase în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Năstase a mai menționat că el și colegii săi sunt supuși linșajului mediatic, iar în spatele acuzațiilor ar sta actualul ministru al Infrastructurii, Andrei Spînu, fostul viceprimar Victor Chironda și președintele partidului DA, Dinu Plîngău.

”Ce meserii au oamenii ăștia? Au ei vreo expertiză ca să spună dacă îs bune sau nu pentru chișinăuieni proiectele votate de fracțiunea noastră? Nu au! Ei pot doar să pună pată pe nume, iar după aceasta mergi și spune că nu ai fată!”, s-a arătat revoltat Năstase.

Politicianul a făcut apel către toate instituțiile abilitate cu competențe de control să evalueze cele șase proiecte urbanistice zonale contestate pentru a oferi o expertiză autentică și profesionistă.

Total
0
Shares
Total
0
Share