Social

Andrei Năstase o ascultă pe Maia Sandu și va reveni la MAI

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Năstase va reveni la Ministerul Afacerilor Interne să facă ceea ce a început, să lupte cu corupția, cu schemele de contrabandă și să facă reformele pe care și le-a asumat, după ce a pierdut alegerile locale din municipiul Chișinău. Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Merg la Ministerul Afacerilor Interne pentru a continua ceea ce am început să fac: să lupt cu corupția, cu schemele de contrabandă și desigur să implementez reformele pe care mi le-am asumat”, a spus Năstase.

Întrebat dacă va reveni la Primărie să-i dea eștafeta de primar lui Ion Ceban, Năstase a spus că: „Voi respecta cu strictețe rigorile legii, ceea ce prevede legislația asta voi face”.

Totuși, Andrei Năstase a refuzat să răspundă clar dacă merge la Primărie să activeze până la preluarea șefiei instituției de către Ion Ceban.

Amintim că după ce candidatul Blocului ACUM a pierdut bătălia pentru şefia Capitalei, premierul Maia Sandu l-a cheamat pe Andrei Năstase să revină la Guvern. „Domnule Năstase avem nevoie ca dumneavoastră să reveniţi la Guvern cât mai curând.„, a menţionat Maia Sandu în cadrul unui briefing de presă.

 

loading...

Comments are closed.