Alte știri

Andrei Năstase s-a adresat din nou Procuraturii! Cere dosar penal pe numele lui Dodon pentru ÎMBOGĂȚIRE ilicită!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Platformei DA Andrei Năstase s-a adresat din nou Procuraturii Generale, el cere dosar penal pe numele lui Igor Dodon pentru ÎMBOGĂȚIRE ilicită.

„Toată viața sa Dodon a fost un funcționar de stat. Dar uitați-vă în ce castel locuiește, cum aruncă cu bani în stânga și în dreapta. Cum poți să trăiești astfel cu un salariu de funcționar public? Iată de ce solicit ca Procuratura Generală să inițieze neîntârziat dosar penal pe numele președintelui în baza art.330/2 Îmbogățire ilicită. Solicit ca această postare să fie considerată drept o cerere oficială”, a scris Năstase pe Facebook. 

Potrivit unei investigații făcută de Ziarul de Gardă, Igor Dodon are o casă de lux, un credit preferenţial şi intermediari de milioane.

„Igor Dodon achită mai mult de jumătate din veniturile lunare ale familiei pentru rambursarea unui credit de 1,47 de milioane de lei, contractat în 2013 de la Victoriabank, cu ajutorul căruia şi-a oficializat achiziţionarea unei case de lux în sect. Buiucani al capitalei. Deşi nici el, nici soţia sa, nu deţin firme, numele candidatului Dodon este implicat, discret, prin diverşi intermediari, inclusiv rude apropiate, în afaceri de milioane. Cumnata sa, de exemplu, administrează un SRL care a câştigat în ultimii ani nu mai puţin de 50 de licitaţii publice în sumă de peste 1,5 milioane de lei, în timp ce cumetri, prieteni şi colegi de partid, aparent săraci, deţin firme care dezvoltă afaceri prospere”, au scris jurnaliștii de investigație. Vedeți mai multe informații pe ZDG.MD.

casa lui dodon, psrm io ncebannastase cere arestarea lui dodon, psrm platforma da, judecata

loading...

Comments are closed.