Politic

Andrei Spînu: Astăzi e Ziua Automobiliştilor şi Drumarilor. O ocazie bună să împartășesc recunoştinţa şi încrederea în profesioniştii din acest domeniu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepremierul Andrei Spînu de ziua automobilistului și drumarului: „Astăzi e Ziua Automobiliştilor şi Drumarilor. O ocazie bună să împartășesc recunoştinţa şi încrederea în profesioniştii din acest domeniu.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Moldova a început să facă drumuri mai bune și mai repede. În pofida crizelor cu care se confruntă țara, am construit poduri, am reparat capital zeci de drumuri și am deschis noi trasee, pe care cetățenii le așteptau de ani de zile. Da, mai avem mult până când fiecare drum din țară va corespunde standardelor europene, dar un lucru e cert, suntem pe drumul corect.
Odată cu obținerea statutului de țară candidată la UE, vom avea și mai multe investiții pentru drumuri de calitate. Asta ne va permite să creăm noi locuri de muncă, să creștem nivelul de bunăstare al cetățenilor și să contribuim la dezvoltarea economică a țării.

Sunt recunoscător echipei Î.S. „Administraţia de Stat a Drumurilor” și lucrătorilor din ramura transportului pentru efortul și profesionalismul de care dau dovadă și demonstrează cu fiecare şosea construită că Moldova poate avea drumuri ca în țările europene.

Sănătate şi mult spor în profesie!”

loading...

Comments are closed.