Politic

Andrei Spînu, după ce Ion Ceban a anunțat că nu mai stinge lumina: ”Își arată servilitatea față de o țară străină”

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Domnul primar Ivan Ceban, prin decizia de a renunța la economisirea energiei electrice, își arată servilitatea față de o țară străină și demonstrează încă odată că e gata să trădeze țara noastră”, este reacția ministrului Infrastructurii, Andrei Spînu, după ce Ion Ceban, primarul general al mun. Chișinău, a anunțat că refuză să mai deconecteze iluminatul stradal în anumite intervale de timp.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

”A făcut acest anunț azi. Azi, în ziua când Rusia a atacat cu drone barajului Dnestrovsc1 parte a infrastructura energetică din Ucraina. Azi, când o parte din rachetele rusești au căzut pe teritoriul Moldovei, în localitatea Naslavcea.

Stimați cetățeni, orice economie contează. Fiecare bec stins, fiecare Kw mai puțin consumat ne ajută în această perioadă. Am văzut săptămâna trecută un efort minunat din partea tuturor. Acest efort a dus la reducerea consumului și a ținut țara conectată la energie electrică.

Dragi prieteni, vă rog să economisiți, nu fiți ca Ion!”, a mai adăugat Spînu.

Azi dimineață, Ceban a menționat că nu va lăsa copiii să meargă prin beznă pentru că autoritățile ne îndeamnă să stingem becurile.

loading...

Comments are closed.