Andrei Spînu: Îmi este greață de câtă minciună se toarnă despre mine

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), Andrei Spînu, susține că în mediul online și în special pe canalele de Telegram sunt propagate foarte multe minciuni în adresa sa. Oficialul a subliniat că se simte dezgustat de această situație și a clarificat că obiectivul său nu este să-și promoveze propria imagine, ci să aducă beneficii Moldovei prin activitatea sa la minister, scrie ziua.md

„Obiectivul meu nu este să am o imagine… sau să lucrez pentru imaginea mea, să fie foarte clar. Eu nu am venit la minister ca să am grijă cum mă vede unul sau altul. Obiectivul meu, așa cum a fost și în primul mandat, vă spun și acum, este să fac mai multe drumuri, să repar mai multe apeducte, acesta este obiectivul meu. Acum, faptul că unii încearcă să mă demonizeze într-un hal fără de hal, e treaba lor. Chiar nu mă interesează”, a declarat Andrei Spînu în cadrul emisiunii „Teritoria Svobodi” de la RLIVE TV.

Spînu a făcut apel la cei care îl acuză să aducă dovezi concrete în sprijinul afirmațiilor lor.

„Un singur lucru am să spun, l-am mai spus și repetat de 100 de ori (…) măcar o chestie să o probeze, măcar una, dar pe bune să o probeze, cu un document, cu o semnătură, cu ceva măcar, pentru că, așa cum am spus la o emisiune și o să o mai repet, mie deja mii greață de câtă minciună toarnă, în mare parte canalele de Telegram și unii, despre mine”, a mai declarat Spînu.

Total
0
Shares
Total
0
Share