Politic

Andrei Spînu și-a luat rămas bun de la echipa Ministerului Infrastructurii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Spînu și-a luat rămas bun de la echipa Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, după ce a demisionat de drept din funcția de ministru, iar începând cu ziua de astăzi este secretarul general al Președinției.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Colegi, prieteni, vă mulțumesc din suflet. În această perioadă complicată, nu aș fi reușit nimic fără implicarea fiecăruia dintre voi. Sunt mândru de echipa de la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova.

Într-o perioadă scurtă am adus mai multă independență energetică pentru Moldova, am trecut de două ierni complicate, am construit sute de km de drumuri și multe poduri, am ajutat căile ferate să se dezvolte, am ajutat transportatorii de mărfuri să fie liberi în Europa, am obținut roaming ca acasă cu România, am pornit sute de proiecte în sate și raioane și am făcut mai multă regulă în domeniul construcțiilor.

Nu ne oprim aici, vă rog să continuați să vă faceți meseria cu multă integritatea și dedicația. Moldova e țara noastră, e Europa. Vă doresc succes și vă cuprind!”, este mesajul lui Spînu.

loading...

Comments are closed.