Politică

Andrei Spînu spune că este pregătit de funcția de ministru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul la funcția de ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, spune că este pregătit pentru a prelua conducerea la cârma ministerului de resort și a prezentat primii pași care îi va face, după ce Guvernul va obține votul de încredere din partea Parlamentului, informează Replicamedia.md

„Voi merge la minister să discut cu colegii de acolo să văd care este situația. Probabil, voi vedea care sunt proiectele care trebuie aprobate de urgență. De asemenea, în ultima perioadă mai sunt câtva blocaje care trebuie de scos, mă refer la proiectele de infrastructură, și asta vom face în următoarele săptămâni”, a declarat Andrei Spînu.

Întrebat dacă se simte pregătit pentru această funcție, Andrei Spînu a subliniat că „toți sunt pregătiți”.

„Avem un plan bun de guvernare și dacă avem votul de încredere azi în Parlament, vom merge la lucru chiar de azi. Mă simt pregătit, avem și votul de încredere al oamenilor pe care l-am obținut la alegerile parlamentare anticipate. Vom merge și vom guverna în interesul cetățenilor noștri”, a conchis Spînu.

Parlamentul din noua legislatură se întrunește astăzi, 6 august, în ședință. Pe ordinea de zi se regăsește subiectul cu privire la acordarea votului de încredere a Programului de activitate a Guvernului în frunte cu Natalia Gavrilița și a întregii liste de miniștri prezentați de prim-ministra desemnată prin Decret de președinta Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.