Andrei Spînu: ”Studenții de azi sunt generația Europa”

Andrei Spînu în fața studenților

Ministrul Andrei Spînu s-a întâlnit, astăzi, cu studenții Academia de Studii Economice din Moldova și cu cei de la UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei, într-un cadru festiv dedicat începutului noului an de studii.

„Studenții de azi sunt generația Europa”, a subliniat Andrei Spânu în mesajul adresat studenților de la ASEM. Totodată, ministrul a menționat că Republica Moldova are nevoie de gândirea liberă și de ideile lor, de proactivitatea și de ambiția acestora în parcursul nostru european.

În mesajul adresat studenților de la Facultatea Urbanism și Arhitectură a #UTM și celor care au ales să studieze la Programul „Alimentări cu Apă, Canalizări”, Program relansat anul acesta în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, ministrul a accentuat că: „studenții de azi la urbanism, inginerie, infrastructura transportului, arhitectură, apă și canalizări, vor construi Moldova de mâine. La propriu. De aceea #UTM este Universitatea de care ministerul nostru și întreaga țară are nevoie”.

Total
0
Shares
Total
0
Share