Andrei Trofimov a fost numit șef adjunct interimar al Poliției de Frontieră

Șeful Poliției de Frontieră a prezentat astăzi pe domnul Andrei Trofimov în calitatea de șef adjunct interimar al Inspectoratului General, o decizie importantă pentru consolidarea și eficientizarea activității instituției în vederea asigurării securității naționale.

Comisar-șef Trofimov, cu o experiență vastă în domeniul activității polițienești, a fost ales de către Ministrul Afacerilor Interne pentru această funcție strategică, fiind numit conform Ordinului MAI nr.14EF din 6 februarie 2024. Ofițerul va servi cu devotament și responsabilitate în cadrul Poliției de Frontieră, gestionând componente de importanță în activitate precum investigațiile speciale și urmărirea penală.

Experiența sa bogată și abilitățile dovedite pe parcursul carierei sale în sistemul Afacerilor Interne îl plasează într-o poziție ideală pentru a asigura continuitatea operațională și pentru a consolida o echipă de profesioniști în cadrul Poliției de Frontieră. Domnul Andrei Trofimov este ferm angajat să aducă contribuții substanțiale la dezvoltarea activității frontaliere.

Suntem încrezători că sub conducerea sa, Poliția de Frontieră va continua să își îndeplinească cu succes misiunea de securitate la frontiera de stat și siguranță pentru cetățenii Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share