Politică

Andrian Candu a îndemnat partidele parlamentare să achite costul alegerilor anticipate pentru ca cetățenii să nu sufere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Politic al PDM, în urma căruia a fost organizat un briefing de presă, susținut de Andrian Candu și Pavel Filip. Fostul președinte al Parlamentului, a declarat că cetățenii nu trebuie să sufere din cauza iresponsabilității partidelor politice, iar costurile anticipatelor trebuie să fie suferite de partidele care au acces în Parlament și nu au reușit să formeze o majoritate parlamentară.

Andrian Candu a spus cu regret că alegerile anticipate sunt inevitabile, iar costul alegerilor anticipate este unul foarte mare, pentru ca oamenii nu trebuie să sufere din cauza iresponsabilității partidelor politice.

Fostul președinte al Parlamentului a propus o soluție, ca bugetul țării să nu aibă de suferit, iar oamenii să continue să primească salariile și pensiile. Acesta a propus ca partidele parlamentare, care se fac principalele vinovate de criza politică și declanșarea alegerilor anticipate, să achite costul acestora.

La rândul său, Pavel Filip a asigurat că Guvernul va continua să asigure interimatul, iar proiectele inițiate, precum Prima Casă, Drumuri Bune, vor continua. Prim-ministrul a declarat că bugetul țării este în stare să achite pensiile și salariile moldovenilor, în ciuda speculațiilor.

loading...

Comments are closed.