Alte știri

Andrian Candu către Andrei Năstase: Siguranța în primul rând, apoi like-urile. Cuplează centura de siguranță

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a încălcat azi articolul 235 din Codul Contravențional al Republicii Moldova. Năstase a postat pe pagina sa de Facebook un live video în care acesta călătorește cu automobilul personal fără să aibă cuplată centura de siguranță. În acest context, președintele Parlamentului, Andrian Candu, își exprimă îngrijoarea pentru noul primar al Capitalei.

„Dragă Andrei Năstase, siguranța în primul rând, apoi like-urile și share-urile. Răspunde campaniei #RoadSafety#Eu_port_centura_de_siguranță. Vreau să te știu în siguranță, ca să am certitudinea că votul meu nu a fost în zadar și vei reuși să demonstrezi că poți să faci treabă la primărie”, a scris Andrian Candu pe Facebook

Amintim că luna trecută Candu a dat startul unui flash-mob prin care provoaca internauții să cupleze centura de siguranță și să posteze fotografiile pe Facebook. Politicianul democrat a inițiat această campanie cu scopul de a spori conștiențizarea șoferilor din Moldova.

Campanie socială pe Facebook, Mai mulți internauți provocați de Andrian Candu, postează fotografii cu centura de siguranță cuplată

Conform Codului Contravențional, încălcarea articolului 235 se sancționează cu o amendă de la 9 la 12 unități convenționale. O unitate convențională este egală cu 50 de lei. Până acum, Andrei Năstase nu a comentat acest incident.

andrian candu, andrei nastase, fara centrua de siguranta la votan, primar de chisinau

loading...

Comments are closed.