Politic

Andrian Candu către Vladimir Voronin: Am tremurat, am crezut că mă invitați să conduc PCRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Schimb de replici între Președintele PCRM, Vladimir Voronin și Președintele Parlamentului, Andrian Candu.

La ședința Parlamentului care are loc astăzi, liderul PCRM i-a reproșat lui Andrian Candu că acesta face declarații din numele întregului parlament. Șeful Legislativului la rândul său l-a provocat pe comunist să încerce să îl demită. Drept replică, Voronin a spus că nu are motive să dorească demisia lui Candu, în contextul în care cei doi ar putea deveni perioada următoare colegi.

„Nu vrem noi demisia, sunteți un om bine pregătit, mai ales că am citit undeva că o să conduceți PD-ul, o să fim colegi și vom avea relații și mai strânse” a spus liderul comuniștilor.

La rândul său, Andrian Candu i-a răspuns lui Voronin: Am tremurat când ați spus că o să fim colegi, am crezut că mă invitați să conduc Partidul Comuniștilor.

Reamintim că astăzi are loc ședința Parlamentului, Deputaţii dezbat azi modificarea şi completarea Legii bugetului de stat pentru anul 2017 în lectura II, a Codului muncii al Republicii Moldova, a Legii monumentelor de for public, a Legii cu privire la Depozitarul central unic al valorilor mobiliare.

loading...

Comments are closed.