Alte știri

Andrian Candu, gata să dea a „doua șansă” celor care au părăsit de curând PRO MOLDOVA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, este gata să le acorde foștilor colegi, care au părăsit de curând rândurile formațiuni, o a doua șansă, în cazul în care aceștia vor dori să revină în partid, transmite Telegraph.md, cu referire la ZdG.md

În cadrul unei intervenții live pe Facebook Candu a spus că este o persoană care de obicei oferă a doua șansă.

„Eu sunt o persoană care dă șanse, dar doar o a doua șansă, nu mai multe. Dacă cumva se gândesc și vor să revină în echipă, vom avea o discuție, și ceilalți colegi se vor expune și apoi vom vedea. Multe se pot întâmpla, vom vedea”, a comentat Candu.

Acesta a avut doar cuvinte de laudă despre foștii săi colegi – Ruxanda Glavan, Eleonora Graur și Sergiu Sîrbu – despre care spune că „s-ar descurca în orice situație”.

Rând pe rând, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici, Grigore Repeșciuc și Ruxanda Glavan au părăsit fracțiunea parlamentară Pro Moldova și au anunțat că vor activa în calitate de deputați neafiliați. Luni, 2 noiembrie, cei cinci au anunțat crearea unei noi platforme parlamentare care va purta denumirea de „Pentru Moldova” și îi îndeamnă pe toți deputații din Parlamentul de la Chișinău „să semneze Convenția de formare a acestei Platforme”.

Miercuri, 4 noiembrie, deputații fracțiunii Partidului „Șor” au semnat Convenția privind aderarea la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, inițiată de cei cinci deputați care au plecat recent din „Pro Moldova”.

La mijlocul lunii februarie curent, deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Vladimir Cebotari, Corneliu Padnevici și Grigore Repeșciuc au anunțat că părăsesc fracțiunea parlamentară a PDM și formează un alt grup parlamentar. Ulterior, grupul a devenit partid, sub denumirea de partidul „Pro Moldova”.

NEWS ALERT // CEC a validat rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale

loading...

Comments are closed.