Andrian Candu oferă detalii. Iată cu ce se ocupă acum Vlad Plahotniuc și cu cine din PDM comunică

Andrian Candu, Vlad Plahotniuc, Candu spune ce face Plahotniuc, Candu anunta cu ce se ocupa Plahotniuc, unde este Vlad Plahotniuc, cu ce se ocupa Plahotniuc, PDM

Andrian Candu a declarat într-un interviu pentru unimedia.info, cu ce se ocupă la moment Vlad Plahotniuc și cu cine din PDM mai comunică.

”Dumnealui are proiectele sale, familie, afaceri probabil. Până la urmă este un om de afaceri, cu siguranță, oriunde nu s-ar afla e un om de succes”, a declarat Candu.

Andrian Candu a mai declarat că în prezent aproape nimeni din PDM nu mai comunică cu Plahotniuc, iar discuțiile sale cu fostul lider PDM nu au tangență cu politica, fiind doar despre sărbători și familie.

”Eu, personal, comunic cu dumnealui, dar nu atât de des precum era anterior. Eu am o relație de rudenie cu dumnealui și asta presupune comunicare legată de familie, de sărbători. Bineînțeles în contextul Revelionului, Crăciunului. Desigur, și cu ziua de naștere, și de sărbători am vorbit. Dar nu am vorbit despre situația politică din țară. Ultima discuție cu dumnealui în care am agreat într-un fel să nu comunicăm pe subiecte politice a fost în vara anului trecut, atunci când a și fost luată decizia de a se retrage din viața politică, se retrage de la conducerea PDM, și își asumă alte responsabilități”, a mai adăugat Candu.

Deputatul PDM mai spune că Vlad Plahotniuc se simte mai în siguranță decât în perioadele anterioare.

”Mai sunt chestiuni care trebuie să și le aranjeze, dar din câte cunosc e bine”, a conchis Candu.

Citește și: Candu: Din cauza hărțuielilor, Moldova a pierdut șansa ca Aeroportul Internațional Chișinău să devină un hub la nivel internațional

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share