Politic

Andrian Candu și Maia Sandu au felicitat SUA cu Ziua Independenței

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul președinte al Parlamentului Andrian Candu și actualul prim-ministrul Maia Sandu au aderesat astăzi câte un mesaj de felicitare Statelor Unite ale Americii cu marcarea Zilei Independenței.

„La mulți ani Statelor Unite ale Americii cu ocazia Zilei Independenței! Transmit mulțumiri și aprecieri pentru suportul și asistența acordată Republicii Moldova, pentru toate proiectele de dezvoltare a țării noastre! Parteneriatul RM-SUA trebuie continuat, fortificat și diversificat în beneficiul oamenilor”, a scris Candu pe afcebook.

Este posibil ca imaginea să conţină: dungi

Iar Maia Sandu a felicitat SUA din numele Guvernului țării noastre. „Moldova a beneficiat întotdeauna de ajutorul și sprijinul total oferit de Guvernul american și suntem recunoscători pentru susținerea de lungă durată și pentru solidaritate. Este mai ușor să îndeplinești obiectivele democratice ale libertății, respectului pentru ceilalți și statului de drept atunci când te poți baza pe prieteni de încredere care prețuiesc aceleași valori„, a scris Maia Sandu tot pe facebook.

Amintim că pe 4 iulie 1776, Statele Unite ale Americii și-au declarat independența față de Imperiul Britanic. Autorul Declarației de Independență a fost Thomas Jefferson, care ulterior a devenit al treilea președinte al SUA. Astăzi, în premieră, la Washington se va organiza o paradă miliatară, la solicitarea președintelui Donald Trump.

loading...

Comments are closed.