Social

Andy’s Pizza s-a supărat pe Natalia Morari: „Și-a construit imperiul media fiind în patul lui Lucinschi”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pagina de pe Facebook „Free Andys”, care are drept scop apărarea pe rețelel de socializare a omului de afaceri, Andrei Tranga, care este și fondatorul rețelei de restaurante Andy’s Pizza și La Plăcinte, a publicat un mesaj de critică la adresa jurnalistei Natalia Morari, spunând că aceasta a creat imperiul său media, aflându-se în pat cu Chiril Lucinschi.

Cei de la Free Andys se plâng că Natalia Morari nu dorește să elucideze cazul lui Tranga. „Într-o emisiune recentă, în timp ce se produc mișcări tectonice în politica din Moldova, Natalia Morari discută o oră de vreme cu un deputat care nu face nimic. Iar la urmă, iese cu o replică pe marginea nemulțumirii sale cu “oamenii de afaceri” pe care ea îi cunoaște, dar din care NU face parte Andrei Tranga”.

În mesaj se mai spune că Natalia Morari cerea bani de la oamenii de afaceri, pentru dezvoltarea proiectului său media, iar din cauza că Tranga nu i-a dat acești bani, aceasta acum râde spunând că așa și îi trebuie, spunând că nedreptatea din Moldova este din cauza oamenilor de afaceri.

Cei de la Free Andys o acuză pe Morari că s-a poziționat alături de unele surse media independente și încearcă să se camufleze ca fiind o reprezentată a lor, când de fapt și-a construit imperiul media aflându-se în patul lui Lucinschi, exact ca și partenera sa, Angela Gonța, din patu lui Filat.

Reprezentanții rețelei de restaurante Andy’s Pizza spun că un exemplu de nedreptate în țara noastră este că unele amante ale politicienilor vor să pară mass media independentă.

loading...

Comments are closed.