Externe

Angajata unui punct de schimb valutar a fugit pe fereastră, luînd cu sine peste jumătatate de milion de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

O angajată a unui punct de schimb valutar, a fugit de la locul de muncă, luând cu sine o sumă de 41 de milioane de ruble, ceea ce este echivalent cu 571 mii de euro. Poliția încă nu a găsit hoața care a sărit geamul clădirii în care lucra pentru a nu fi observată de colegi.

Angajații Poliției din Moscova sunt mobilizați în căutarea casieriței unui punct de schimb valutar, care este bănuită că ar fi furat de la un client suma de 41 milioane de ruble, despre acest lucru a comunicat o agenție de presă din capitala Rusiei, cu referință la ministerul afacerilor interne.

Din informațiile făcute publice de poliție, în seara zilei de 2 iulie, directorul firmei, fiind însoțit de incasatori, a venit în clădirea unde se afla punctul de schimb valutar, pentru a schimba această sumă contra unui echivalent în dolari americani.

Peste două ore de așteptare, omul de afaceri a cerut să intre cineva să vadă cum decurge operațiunea, dar ușa de la intrare era închisă și nimeni nu răspundea la apelul de a o deschide. Acesta a decis să intre pe fereastră, pe care a văzut-o deschisă. Înăuntru nu mai era nimeni.

A fost deschis un dosar penal, femeia este căutată de organele de poliție.

loading...

Comments are closed.