Actual

Angajați ai penitenciarelor, instruiți online

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 20 iulie 2020, în cadrul Centrului de instruire al Administrației Naționale a Penitenciarelor au început cursurile de instruire inițială a ofițerilor nou angajați în cadrul sistemului administrației penitenciare și de perfecționare a șefilor de post și a agenților principali ai secțiilor siguranță și regim penitenciar din cadrul instituțiilor penitenciare.

În conformitate cu Planul de învățământ al Centrului de instruire al ANP și Programul de pregătire inițială a personalului nou angajat, 41 de ofițeri vor fi instruiți în domeniul legislației execuțional-penale, integrității profesionale, drepturilor omului, studiind un spectru larg de subiecte necesare pentru executarea serviciului în cadrul sistemului administrației penitenciare.

Totodată, 23 de angajați ai secțiilor siguranță și regim penitenciar vor beneficia de instruiri la diferite compartimente: pregătirea de specialitate, drepturile omului, prevenirea relelor tratamente, psihologie penitenciară, etc.

Menționăm că, Centrul de instruire al ANP cu suportul Direcției IT și comunicații a DGLA a ANP desfășoară procesul de instruire la distanță prin intermediul platformei online Zoom.

loading...

Comments are closed.