Alte știri

Angajații Primăriei certați pentru ineficiență. Ceban: „Ei râd de planurile voastre și după asta o să își bată joc”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Strigăte la ședința Primăriei Chișinău. Primarul general Ion Ceban, din nou, și-a luat la rost colegii pentru acțiunile întreprinse în cazul mai multor probleme ale orașului.

Acesta și-a arătat nemulțumirea față de măsurile întreprinse în cazul fetelor bătăușe de la Ciocana care au lovit și umilit o minoră.

Tinerii și-au bătut joc de o altă tânără. Directorii de școli se dau pe la colțul școlii. Aici nu e de tolerat, este absolut condamnabil, aceste persoane ar trebui să răspundă în conformitate cu legislația, sunt demne să fie exmatriculate, ori liceele respective se vor a fi exemplu. Să meargă la spălat veceurile la instituția respectivă. Un copil poate fi marcat pe toată viața și nu este primul caz.

Care plan individual? O să faceți plan peste plan. Anchetă de serviciu. Ei acum râd de planurile dvs și după asta o să își bată joc. O să raportați la fel dacă se va întâmpla asta cu copilul dvs? ”, a spus Ceban către viceprimara Angela Cutasevici.

La fel, edilul a cerut raportul privind starea gropilor de pe străzile capitalei, precum și apariția unor construcții care ar fi fost autorizate în mod dubios.

Tot municipiul suntem o gură cască și astupați o bortă sau alta și doar voi știți ce faceți. Eu o să mă duc astăzi pe Calea Ieșilor și dacă găsesc una…Cum le măsurați, cu degetul?”, a mai spus Ceban către reprezentanții Exdrupo.

Ce se întâmplă în curtea liceului „Gheorghe Asachi”, ce e cu monstrul acela? Ce face Primăria în această privință? Ce e cu Alba Iulia 128, ce e cu Caragiale? Concret, cine a generat problemele? Este bullying, este trolling. Am rugat să intervenim..doing business că noi suntem nu știu unde, doing business și apare câte un monstruleț pe străzile magistrale”, a spus Ion Ceban către viceprimarul Victor Chironda.

Mai mult, primarul cere să fie luate măsuri în cazul unui antreprenor care ar fi realizat lucrări ineficiente pe străzile capitalei.

Eu nu știu ce ați pregătit. Eu vreau să îl luați de urechi. Dacă trebuie, merg eu cu el. El stă în pantalonașii lui frumușel și cu papucei de trei mii de euro. Coboară din mașină și iese, se duce în restaurant și iese din restaurant, dar oamenii.. după săpăturile lor cu Apa Canal Chișinău. Dacă vreți, chemați-l la mine și o să îi spun în față ce cred eu despre companiile lui”, a mai declarat primarul.

De precizat că nu e prima dată când primarul general tună și fulgeră la ședința primăriei. În ultimele luni, acesta își arată în mod deschis nemulțumirea față de mai multe proiecte la care lucrează municipalitatea și își ia la rost colegii.

sursa: Agora.md

Citește și: FOTO // A încercat să scape de un pachețel cu droguri, dar a fost surprins de carabinieri

 

loading...

Comments are closed.