Alte știri

Angela Merkel, așa cum nu ai mai văzut-o! Cancelarul Germaniei se află în vacanță

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angela Merkel își petrece vacanța în Italia, în munții Ortles din nordul țării, loc pe care l-a vizitat și în anii precedenți.

Cancelarul german și soțul său, Joachim Sauer, au făcut drumeții prin zonă, fiind fotografiați în echipament special. Încă de dimineață, Angela Merkel (63 de ani) și Joachim Sauer (68 de ani) părăseau hotelul ca să facă trasee montane ce durau ore în șir, fără pauze. Cei doi se plimbau în liniște, fiind urmăriți la mică distanță de echipa de securitate a cancelarului german.

Angela Merkel și soțul ei au fost echipați corespunzător. Au purtat ghete speciale și au avut și bețe de trekking. În timpul iernii, stațiunea Solda este una dintre cele mai apreciate zone pentru schi din Italia, iar în această regiune Angela Merkel și-a petrecut mai multe vacanțe în ultima perioadă.

Doamna poartă aceeași cămașă roșie în carouri și aceeași pereche de pantaloni din 2013 încoace, atunci când merge în vacanță ca să facă trekking. Obiceiul de a purta aceleași haine în vacanțe îl are și fostul premierul britanic David Cameron, care a fost deseori văzut în tricoul polo de culoare albastră în escapadele sale cu soția Samantha.

loading...

Comments are closed.