Alte știri

Angelina Jolie a povestit despre rutina sa zilnică și divorțul de Brad Pitt

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultima perioadă suntem obișnuiți că petrecem mai mult timp acasă, iar vedetele din Hollywood nu sunt o excepție. Acum Angelina Jolie petrece majoritatea timpului în casa sa din Los Angeles, împreună cu copiii săi. Într-un interviu pentru revista Vogue, actrița în vârstă de 45 de ani a relatat despre rutina ei zilnică. 

„La fel ca în majoritatea familiilor, pandemia a adus o schimbare în viața noastră. Când a început starea de urgență, Zakhara tocmai fusese operată și ne-am bucurat cu toții că se simte bine. Așa că am intrat calm în această stare. Adevărat, ceva s-a schimbat foarte mult. Pax este în ultimul an, dar din cauza restricțiilor, nu se poate bucura pe deplin de el. Zakhara a primit permisul de conducere, dar a trebuit să susțină examenul purtând mască și mănuși. Nu așa și-a imaginat aceste momente. Dar nimeni nu a anulat zilele de naștere și cred că datorită pandemiei, mulți oameni au devenit mai umani. Există ceva frumos în asta”, spune Jolie.

Actrița a povestit că copiii o ajută mult cu treburile prin casă. Tot ea menționează că niciodată nu s-a gândit că va petrece atât de mult timp în casă. „Nu am putut niciodată să stau într-un singur loc. Mi-am dorit întotdeauna să am mulți copii, dar chiar și ca mamă a multor copii, mi-am imaginat că călătoresc undeva în junglă. Nu m-am imaginat ca o mamă-gospodină în adevăratul sens tradițional. Îmi lipsesc încă abilitățile pentru a fi o astfel de mamă. Mă descurc pentru că copiii sunt destul de maturi și mă ajută, dar nu sunt cel mai bun candidat pentru acest rol”, spune Jolie.

„Copiii mă consideră amuzantă. Și fiecare mă vede în felul lui. Ei înțeleg că nu este nimic special în mine. Sunt doar mai în vârstă decât ei. Nu am răspunsuri la toate întrebările. Încerc doar să fac tot posibilul pentru ei”, a adăugat actrița.

În interviu, Jolie a abordat și subiectul divorțului cu Brad Pitt. „Ultimii ani au fost destul de complicați. Mi-am îndreptat toate eforturile pentru a vindeca familia. Dar totul revine treptat la normal”, a mai adăugat ea.

Reamintim că Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 45 de ani, au fost împreună timp de 12 ani. În toamna anului 2016, actrița a depus actele la divorț. Nu cu mult înainte de aceasta, presa a menționat că, în timp ce se afla în stare de ebrietate, Pitt îl lovise pe fiul său Maddox în timp ce se aflau la bordul unui avion privat. Actorii nu au comentat aceste zvonuri, însă Jolie a anunțat că a decis să se despartă de soțul ei pentru bunăstarea familiei sale.

Sursa: ea.md

loading...

Comments are closed.