ANOFM a publicat topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante, conform declarațiilor agenților economici. Aceste locuri de muncă sunt selecționate pe baza ofertelor și cerințelor pieței muncii, oferind salarii competitive.

Compania OZKA CONSTRUCTION SRL din Hîncești oferă un salariu de 50 000 lei pentru poziția de geodez-șef în construcția de drumuri. Candidații trebuie să verifice actele geodezice, să înregistreze documentele legate de geodezie și să proiecteze drumurile. Compania mai oferă salarii între 40 300 și 43 200 lei pentru pozițiile de maistru în construcția de drumuri și mecanic auto.

BAUTEX COMPOSITES SRL din Strășeni oferă un salariu de 35 000 lei pentru poziția de tehnolog-șef, responsabil de asigurarea controlului producerii și ajustarea regimului tehnologic.

TEHNO MS SRL din Chișinău angajează operatori call centru, oferind salarii între 15 000 și 30 000 lei. Angajații vor promova și vinde produsele companiei, vor consulta clienții și vor recepționa comenzile.

ARTDOCK COMPANY SRL din Chișinău oferă salarii între 13.700 și 30.000 lei pentru redactori traducători care cunosc limba engleză și limba rusă, responsabili de traducerea jocurilor video.

CAMPEN-COM SRL din Chișinău angajează tâmplari cu salarii între 12 000 și 30 000 lei, care vor participa la realizarea mobilei din lemn masiv.

VICTIANA SRL din Chișinău oferă salarii între 17 000 și 29 000 lei pentru managerii de vânzări și relații cu clienții, responsabili de consultarea clienților și gestionarea creanțelor întreprinderii.

SERVICIUL MEDICAL AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE din Chișinău angajează medici specialiști (radiolog și imagist) cu salarii de 27 450 lei, și medici de familie cu salarii de 24 500 lei.

Aceste oportunități de angajare reflectă cererea crescută pentru profesioniști calificați în diverse domenii și oferă salarii competitive pentru a atrage și menține talentele pe piața muncii din Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share