Alte știri

ANRE a invitat protestatarii pentru a le explica modalitatea de formare a prețurilor la carburanți! Aceștia au refuzat însă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conducerea Agenției Naționale de Reglementare în Energetică a invitat astăzi reprezentanții protestatarilor pentru a le explica modalitățile de formare a prețurilor la carburanți dar aceștia au refuzat.

Astăzi a avut loc un nou protest al unui grup de automobiliști contra majorării prețurilor la carburanți. În acest scop, pentru a găsi un compromis, ANRE a chemat liderii acestui protest pentru a le explica tendința mondială a prețurilor la hidrocarburi. Protestatarii însă au decis că nu este cea mai bună idee să vină în întâmpinarea autorităților.

Amintim că sâmbătă, 2 iunie un grup de automobiliști a protestat contra majorării prețurilor la combustibil. Unul dintre organizatorii acestui protest este Valeriu Chirca, un susținător al Platformei Demnitate și Adevăr, care a fost judecat pentru mercenariat. Chirca a fost judecat pentru că ar fi livrat marfă destinată separatiştilor proruşi din estul Ucrainei.

loading...

Comments are closed.