Economic

ANSA: Herbalife recheamă voluntar un produs marcat eronat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Herbalife Nutrition inițiază o rechemare voluntară a produsului după ce a constatat că o cantitate mică de „Batoane proteice cu aromă de lămâie” au fost marcate incorect ca „Batoane proteice cu aromă de vanilie și migdale.”

Batoanele proteice cu aromă de lămâie conțin ouă în lista de ingrediente. Deoarece Batoanele cu aromă de vanilie și migdale nu conțin acest ingredient, pe cutiile și ambalajele din folie nu este indicat în lista de ingrediente „ouă” și nici informaţia privind prezenţa posibilă şi neintenţionată a acestora.

Prin urmare, Herbalife Nutrition a decis rechemarea produselor cu numărul de lot menționat mai jos, deoarece unele persoane care sunt alergice la ouă pot prezenta riscuri pentru sănătate, având o reacție alergică la consumul acestui produs.

Informații pentru identificarea produsului

Agentul economic: I.C.S Herbalife MA SRL, str. Ismail 81/1, MD-2001 Chişinău, Republica Moldova
Denumirea produsului: Baton proteic, aromă de vanilie şi migdale
Numărul lotului/ data expirării: G221666A, exp. 23/09/2022
Motivul retragerii: Alergen nedeclarat „ouă”
Riscul asociat cu consumul produsului: Poate provoca o reacție alergică consumatorilor cu alergie la ouă

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și rechemarea de la consumatori și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta centrul de vânzări Herbalife Nutrition din Chișinău, tel. 022-265-888.

loading...

Comments are closed.