ANSA și CNA continuă instruirile privind rigorile de integritate instituționale și profesionale

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) împreună cu Centrul Național Anticorupție (CNA) continuă Campania de informare și sensibilizare privind consolidarea climatul de integritate instituțională și profesională al angajaților.

Astfel, se propune creșterea gradului de responsabilitate în procesul de executare a activităților de serviciu, dar și consolidarea climatului de integritate instituțională și profesională al angajaților din domeniul siguranței alimentare.

Astfel, inspectorii ANSA din Cimișlia cu raza de acoperire Basarabeasca și din Căușeni cu raza de acoperire Ștefan Vodă impreună cu ofițerii CNA au desfășurat activități de informare și sensibilizare privind măsurile de asigurare a integrității instituționale și profesionale, modalitățile de denunțare a manifestărilor de corupție, institutul avertizorului de integritate, controlul integrității instituționale asigurat de CNA, răspunderea pentru lipsa integrității, mecanismele de sesizare a CNA și alte rigori de integritate.

Activitățile de informare și sensibilizare vor contribui la fortificarea integrității instituționale și profesionale și la prevenirea și combaterea corupției.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share