Social

ANTA a amendat mai mulți taximetriști care activau ilegal

Pinterest LinkedIn Tumblr

O postare pe Facebook poate să facă minuni, nu credeți? Un caz întâmplat în centrul capitalei ieri o să te convingă de contrariu.

În căutarea unei mașini de taxi, un internaut s-a ciocnit cu veșnica problemă, taximetriștii de la bordură care îți dictează niște prețuri astronomice, parcă dintr-o altă lume. Indignat de prețurile care i-au fost cerute, acesta a făcut o postare pe Facebook în care a scris: „Sun City Taxi, prețuri peste orice limită, adresări înjositoare pentru toți cei care nu le acceptă prețurile. Cu siguranță lucrază fără nici un act permisiv. Sigur, asta nu e aeroportul internațional, nu e fața țării, dar poate se rezolvă și această cumpănă?” a scris Victor Bunescu pe Facebook.

Mare i-a fost mirarea că după această postare, la fața locului a ajuns ANTA și a început să facă regulă aplicând amenzi pentru toți taximetriștii care activau ilegal.

Internetul face minuni, o postare plină de furie și autoritățile imediat îți sar în ajutor. Poate ar fi nevoie de făcut mai des astfel de postări?

 

Sursă poze: Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

loading...

Comments are closed.