Social

ANUNȚ! În această vară Termoelectrica va repara rețelele termice din Chișinău, dar nu va sista alimentarea cu apa caldă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe parcursul verii, angajații de la întreprinderea „Termoelectrica” vor efectua lucrări de reabilitare a zece rețele termice din capitală. Potrivit companiei, apa caldă menajeră nu va fi sistată în mod prestabilit, ci sunt posibile sistări pe termen scurt doar în cazuri excepționale.

În acest an vor fi reparate rețele care nu s-au reabilitat în ultimii 35 de ani, iar lucrările vor permite reducerea riscului de avarii, a pierderilor de agent termic și creșterea eficienței sistemului de termoficare.

De asemenea, pe lângă lucrările efectuate în cadrul Planului de investiții pentru anul 2017, au fost inițiate și un șir de lucrări în cadrul Proiectului ”Îmbunătățirea Eficienței SACET”, creditat de Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Lucrările sunt efectuate în cadrul Pachetelor C1.7., C1.8., C1.9. (Lot.1, Lot.2), C1.1.1. și presupun reabilitarea a cinci porțiuni de rețele.

Întreprinderea Termoelectrica îşi cere scuze de la locuitorii Chișinăului pentru incomodităţile create și precizează că toate deconectările de apă caldă vor fi anunțate preventiv.

loading...

Write A Comment