Editoriale

Apartamente de sute de euro pe lună ca să trăiești ca bunică-ta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zilele acestea am citit un articol (Aici ) și m-am gândit că ar fi oportun să îl adaptez și la realitatea noastră. Din motive de etică nu voi merge pe varianta propusă de vice.com

Ca să înțelegi mai bine “confortul”  în care te poți pomeni, dacă ești în căutarea unei locuințe, fie pe termen lung sau scurt (o formulare specifică anunțurilor de la noi)  e suficient să tragi o privire în  grupurile de referință.

Cred că e ceva subiectiv să mai trec în revistă un avantaj al sărăciei de la noi: te poți simți bine mersi pe o suprafață de 37 de metri pătrați, fără aerisirea necesară, din simplu motiv că există oferta – există și cererea.

Adică, tot noi suntem de vină.

Ei bine, să vedem dar cum stau lucrurile și aici ne pomenim la strategia de marketing a proprietarilor de apartamente și garsoniere, care cred – Pe bune, că au cea mai bună ofertă Ever. Cu o mobilă depășită de timp și cu un miros ce îl poți savura chiar și uitându-te la poze îți cer, nici mai mult nici mai puțin,  cam 150-200 de euro și asta dacă: vorba pretinsului boier – ești cuminte, nu trebuie să aduci pe cineva, te mai lepezi și de încă 150-200 pentru gaj, de parcă te-ai lepăda de Satana ?

Ce nu știam până nu demult, e că: dacă îți dorești să simți sau poate ești nostalgic de timpurile sovietice atunci te poți caza într-un apartament cum ar fi cel din poza de mai jos. Acest lux te va costa:

aparatement chirie chisinau

Da, pentru aproape 4200 de lei pe lună, te vei alege cu o masă, cam 3 scaune inutile, câteva  covoare care să-ți amintească de casa bunicii, mobila depășită de acum o generație, o tapetă foarte colorată și cam atât …

Și nu că, am avea ceva contra , doar că ar trebui să existe un echilibru în ceea ce oferi și cât ceri.

Exemplul de mai sus nu este singular. Sunt zeci de oferte care ne oferă sentimente de parafină.

Și dacă nu ne dai crezare ?! … Nu ai decât să faci câteva căutări pe grupurile de chirie.

sursa: allure.md

 

loading...

Comments are closed.