Social

Apelul de ultimă oră a Poliției Capitalei. Iată ce solicită cetățenilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliţia Capitalei solicită ajutorul cetățenilor în identificarea și stabilirea martorilor pe cazul accidentului rutier produs la 21 iulie 2019, aproximativ ora 09:40, de către un autoturism marca Mercedes, care, deplasându-se pe strada Gheorghe Asachi, din direcția str. Gurie Grosu, în direcția str. Ion Ganea municipiul Chișinău, în proximitatea imobilului cu nr. 21, a accidentat o persoana de 85 ani de sex femenin, care traversa strada neregulamentar, provocându-i leziuni incompatibile cu viața.

Persoanele care dispun de informații, sunt rugate sa apeleze la numerele de telefon 076745725 şi 060953939, pentru a stabili cu certitudine toate circumstanţele accidentului.

Pe acest caz a fost intentată cauza penală conform art. 264 alin. (3) lit. (b) din Codul penal, încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport, încălcare ce a cauzat din imprudenţă decesul unei persoane. Persoana vinovată riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani şi cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Poliția Capitalei avertizează și solicită participanților la traficul rutier să manifeste respect reciproc, iar în caz de necesitate să apeleze la serviciul specializat 112.

loading...

Comments are closed.